Forums: Register form stopped working - Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Register form stopped working Rate Topic: -----

#1 User is offline   Pete K 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 245
  • Joined: 05-February 16
  • Gender:Male

Posted 13 March 2019 - 06:25 PM

While in the process of moving an app from 9.8 to 10.1 and simultaneously making some tweaks, I discovered that at some point the user registration page no longer works. When filled out and the register button is clicked, the form clears, the page reloads, but there is no message nor is the record saved to the database. The client code works as fields do get validated if left blank. But nothing seems to happen server side. I've tried everything I can think of. Reset the form, checked to ensure there is no bad event code attached to it (there is none at all), did a full rebuild, etc. Other pages work as expected.

This one has me scratching my head because there are no error messages. I even looked at the source post-submit to see if there was a hidden error message as I've seen this happen. No luck.

Any ideas on what else I might try?


----------------------------------------------------------
Pete K.
Lead Web Developer
Fayette County Public Schools | Lexington, Kentucky, USA
0

#2 User is offline   admin 

  • Administrator
  • PipPipPip
  • Group: Admin
  • Posts: 16278
  • Joined: 03-February 03
  • Gender:Male

Posted 13 March 2019 - 07:02 PM

Did you remove the second password field from the form?
Best regards,
Sergey Kornilov
0

#3 User is offline   Pete K 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 245
  • Joined: 05-February 16
  • Gender:Male

Posted 14 March 2019 - 11:44 AM

View Postadmin, on 13 March 2019 - 03:02 PM, said:

Did you remove the second password field from the form?

I did not.





----------------------------------------------------------
Pete K.
Lead Web Developer
Fayette County Public Schools | Lexington, Kentucky, USA
0

#4 User is offline   Pete K 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 245
  • Joined: 05-February 16
  • Gender:Male

Posted 14 March 2019 - 03:12 PM

I figured it out, at least partially. When I removed the CAPTCHA, it started working again. I'm not sure what's happened with that as it was working before. But at least now I know it's probably a Google issue and not a Runner issue.


----------------------------------------------------------
Pete K.
Lead Web Developer
Fayette County Public Schools | Lexington, Kentucky, USA
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users