Forums: How to adjust width of EDIT BOX WITH AJAX POPUP - Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

How to adjust width of EDIT BOX WITH AJAX POPUP Rate Topic: -----

#1 User is offline   webwork 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 01-April 07

Posted 09 August 2010 - 08:22 PM

ASP RUNNER pro 6.2, WIN 2003 SERVER, ms sql 2000, IIS
I am using a database query to autopopulate the EDIT BOX when typing a portion of the information in.
All of that functionality works fine except I would like the default FIELD width to be much wider.
What is happening is when an item is selected much of it does not show on the page. I am unable to adjust the DISPLAY FIELD width in the program.

Any suggestions?
0

#2 User is offline   Ann 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 808
  • Joined: 30-April 10
  • Gender:Female

Posted 10 August 2010 - 08:55 AM

Hi,

here is helpful article:
http://xlinesoft.com..._ajax_popup.htm
best regards,
Ann Mikaelyan
e-mail: support@xlinesoft.com
0

#3 User is offline   webwork 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 01-April 07

Posted 10 August 2010 - 03:43 PM

View PostAnn, on 10 August 2010 - 04:55 AM, said:

Hi,

here is helpful article:
http://xlinesoft.com..._ajax_popup.htm


The code appeared to have no effect:

var ctrl = Runner.getControl(pageid, 'Make');
ctrl.getDispElem().css("width", "200px");

I substituted the fieldname for the word 'Make' retaining or removing the single quotes, nothing. I tried Chrome and IE w/ javascript on, nothing. I tried all substitutions, nothing.
I tried other fields on the page, nothing.

Any other ideas?
0

#4 User is offline   Ann 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 808
  • Joined: 30-April 10
  • Gender:Female

Posted 11 August 2010 - 08:54 AM

Hi,

It's difficult to tell you what's happening without seeing actual files.
Please publish your project on Demo Account and open a ticket at http://support.xlinesoft.com sending a URL to your pages along with instructions on reproducing this error. 'Demo Account' button can be found on the last screen in the program.
best regards,
Ann Mikaelyan
e-mail: support@xlinesoft.com
0

#5 User is offline   webwork 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 01-April 07

Posted 16 August 2010 - 05:21 PM

View PostAnn, on 11 August 2010 - 04:54 AM, said:

Hi,

It's difficult to tell you what's happening without seeing actual files.
Please publish your project on Demo Account and open a ticket at http://support.xlinesoft.com sending a URL to your pages along with instructions on reproducing this error. 'Demo Account' button can be found on the last screen in the program.


I got the following to work on the static page edit box, by placing this just before the footer code in HTML view:

<script>
document.getElementById("display_value_REPLACE-W-FIELD-NAME_1").style.width='350px';
document.getElementById("display_value_REPLACE-W-FIELD-NAME_1").style.font="bold 12px arial,serif";
</SCRIPT>

All I need now is to widen the the actual Ajax Suggest Dropdown because some values are wider and they end up wrapping to the next line.

Any suggestions?
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users