Forums: [SOLVED] Format Question - Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

[SOLVED] Format Question Format the "Total Line" Rate Topic: -----

#1 User is offline   mwill9872 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 23-March 03

Post icon  Posted 28 March 2003 - 02:45 AM

I am displaying a "Billing By Location" grid....

It provides a rundown of $$ by month bu location.
The last line show the total for each column.

Is it possible to BOLD the "TOTAL" line.... using runner or ????

Love the program.....
0

#2 User is offline   admin 

  • Administrator
  • PipPipPip
  • Group: Admin
  • Posts: 15471
  • Joined: 03-February 03

Posted 29 March 2003 - 08:32 PM

You can do this if you have some unique value in your last line that identifies this line. For example if you have a word Total in some column of the last row it can be used to highlight this row.

I know it sounds vague. If you can show me you real page on the Web with actual data if I can give you more clear idea how to achieve this.


Sergey Kornilov
Best regards,
Sergey Kornilov
0

#3 User is offline   mwill9872 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 23-March 03

Post icon  Posted 30 March 2003 - 09:13 PM

here is a link to a sample:

http://www.cms-repor.../BILLINGLOC.asp

all of the "grids" end with "Total Billed"

I do all the subtotaling in access prior to the upload.

Gotta say love the program.... and it's saved me a lot of time over front page.....
0

#4 User is offline   admin 

  • Administrator
  • PipPipPip
  • Group: Admin
  • Posts: 15471
  • Joined: 03-February 03

Posted 31 March 2003 - 05:07 PM

Here is what you can do:

1. Add this code to include/style.css file

Quote

.totalline
{
    COLOR: #333333;
    BACKGROUND-COLOR: #FFFFFF;
    FONT-WEIGHT: bold;
}


2. In your BILLINGLOC.asp file find Sub loopRs(rsData,nPageSize).
This is subroutine that displays actual data.
Modify it the following way (add line of code that is bolded):

Quote

  DO  UNTIL rsData.eof OR iNumberOfRows>=nPageSize
  '  To insure that every other one is shaded
  If iShadeTheDetail = 0 then
    sShadeClass = "class=shade"
    iShadeTheDetail = 1
  Else
    sShadeClass = ""
    iShadeTheDetail = 0
  End If

if rsData("Location") = "TOTAL BILLED" then sShadeClass = "class=totalline"


I hope it helps.

Sergey Kornilov
Best regards,
Sergey Kornilov
0

#5 User is offline   mwill9872 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 23-March 03

Posted 04 April 2003 - 01:49 AM

this worked great! perfect.... thanks!!!
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked