Forums: Default columns on list page - Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Default columns on list page

#1 User is offline   timnorvel 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 232
  • Joined: 21-September 07

Posted 01 August 2017 - 06:20 PM

The new feature that allows users to show/hide and resort columns is great. Because of this feature I am adding a lot more fields to the list page and letting the user remove what they don't want. This makes for some large, ugly list pages: at least initially. It would be great if I could select a bunch of fields that were available for the list page, but only show a subset of them by default. That way the user could add columns as needed, instead of taking away.

One more related feature would be to have a "reset" button on the list page.

Thanks,
Tim
0

#2 User is offline   jadach 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 311
  • Joined: 26-April 08

Posted 04 August 2017 - 03:22 PM

That is a great idea and I agree 100%. Hopefully this could be added in a future release as I find this to be a bit of a dilemma as it is now.
I guess it should work similar as to how adding additional search fields work on the search panel.
-jerry
0

#3 User is offline   Pete K 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 171
  • Joined: 05-February 16

Posted 24 August 2017 - 04:54 PM

+1





----------------------------------------------------------
Pete K.
Web Developer
Fayette County Public Schools | Lexington, Kentucky, USA
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic