Forums: From and To Hours Not Showing - Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

From and To Hours Not Showing

#1 User is offline   Bill Lalor 

  • Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 26-September 14

Posted 09 November 2015 - 07:48 PM

I've just purchased the calendar template and am working through my first deployment of it. I'm finding that the Add page is functioning differently depending upon where I select it from.

If I choose add from a Week View, the From & To field drop-downs correctly show the times in the increment set in the global settings. However, if I choose Add from any other view (monthly, day) then the From and To drop-downs show "30" (the increment set in global settings).

I've looked at the configurations for all these pages and cannot spot any differences. I have not modified any of the forms, this is how the template came.

Any ideas?

Thanks!
0

#2 User is offline   admin 

  • Administrator
  • PipPipPip
  • Group: Admin
  • Posts: 16044
  • Joined: 03-February 03

Posted 10 November 2015 - 03:55 PM

I would suggest posting your project to Demo Account and contacting support team directly.
Best regards,
Sergey Kornilov
0

#3 User is offline   Sergej 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 111
  • Joined: 09-December 11

Posted 17 November 2015 - 07:59 AM

I think i had the same issue - try deleting and then re adding monthly, weekly dayly add and edit page code snippets

try only on one page and see if it helps
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked