Forums: Tageditor - "edit As" Part Paralyses The Buttons - Forums

Jump to content

Page 1 of 1

Tageditor - "edit As" Part Paralyses The Buttons

#1 User is offline   Imre 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 27-February 08

Posted 31 May 2013 - 11:55 AM

Dear All,

The TagEditor "View as" setup works properly.

But when I setup "Edit as" - then ADD New and other buttons does not work.

' UI theme
' available themes are: "blitzer", "flick", "overcast", "pepper-grinder",
' "redmond", "smoothness", "south-street", "sunny", "ui-lightness"
this_object.settings("theme") = "flick"


' autocomplete using lookup table
' set "autocomplete" property to true
' and specify lookup table and field
this_object.settings("autocomplete") = false
this_object.settings("table") = "Users"
this_object.settings("display_field") = "UserID"

Does anyone has the same issue?

I use ASP version and IE9.

Thanks
Imre
0

#2 User is offline   admin 

  • Administrator
  • PipPipPip
  • Group: Admin
  • Posts: 15889
  • Joined: 03-February 03

Posted 31 May 2013 - 08:13 PM

Imre,

I would ask you to post your application to Demo Account and post URL here along with instructions on reproducing the issue.
Best regards,
Sergey Kornilov
0

#3 User is offline   Imre 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 27-February 08

Posted 02 June 2013 - 06:07 PM

Hi Sergey,

Please find my Plugin test application on demo site...
http://demo.asprunne...jects_list.aspx

user: ic185009@ncr.com
pw: csernusoft

Thanks
Imre
0

Page 1 of 1


Fast Reply